"Ruim appartement met 3 slaapkamers in residentie Noordzee,
Prijs : € 522

Ligging & adres

Brusselstaat 41, 8380 Zeebrugge

Interesse?

bel ons

050/54.52.16

LUK & HOREMANS ZEEBRUGGE

Zeedijk

8380 ZEEBRUGGE

Omschrijving

Dit prachtige appartement ligt in de mooie badplaats Zeebrugge en is perfect voor een vakantie aan de kust. Het appartement is gelegen in residentie Noordzee en biedt een standaard accommodatie met 3 slaapkamers en 1 badkamer. Het is ideaal voor gezinnen of groepen vrienden die op zoek zijn naar een comfortabele en gezellige plek om te verblijven tijdens hun vakantie.

Het appartement is smaakvol ingericht en biedt alle comfort die u nodig heeft tijdens uw verblijf. De woonkamer is ruim en licht en biedt een comfortabele zithoek en een eethoek. De keuken is volledig uitgerust en biedt alles wat u nodig heeft om maaltijden te bereiden. Er is ook een balkon waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving.

De slaapkamers zijn ruim en bieden comfortabele bedden en veel kastruimte. Er is ook een badkamer met een bad en een wastafel en toilet. Het appartement is geschikt voor maximaal 6 personen.

Het appartement is gelegen in Zeebrugge, een charmante badplaats aan de Belgische kust. Het is ideaal gelegen voor een strandvakantie, maar biedt ook veel activiteiten en bezienswaardigheden voor degenen die op zoek zijn naar iets meer dan alleen zon, zee en strand. U kunt genieten van watersporten, wandelen, fietsen en nog veel meer.

Als u op zoek bent naar een comfortabele en gezellige plek om te verblijven tijdens uw vakantie in Zeebrugge, dan is dit appartement de perfecte keuze. Het biedt alles wat u nodig heeft voor een geweldige vakantie aan de Belgische kust. Boek nu uw vakantieverhuur en geniet van een heerlijke vakantie met uw familie of vrienden.

Details

Referentie: SVZ718
Type: Appartement
Beschikbaar vanaf: Onmiddellijk

Indeling

Slaapkamers: 3
Keuken: Ja
Badkamers: 1
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:

Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer