instapklare villa met 3 slaapkamers

Omschrijving

Deze rustieke, instapklare villa is gelegen in een gezellige woonwijk te Lissewege. De vrijstaande woning heeft een hedendaagse uitstraling en geniet van een onderhoudsvriendelijke tuin met een oprijlaan voorzien voor 2 auto's. U komt eerst binnen in de inkomhal met een gastentoilet. U geniet van een prachtige leefruimte met zitplaats en met veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. De gezellige leefruimte is verbonden met een leefkeuken met aparte berging. De keuken is geïnstalleerd met elektrisch kookplaat, dampkap, elektrische oven, koelkast en spoelbak. is er een prachtig open zicht naar de tuin. Deze is ingedeeld in een lounge corner en een zit- en eetgedeelte. Deze prachtige woning biedt tevens een bureau ruimte of kleinere slaapkamer. U geniet ook van een badkamer met ligbad, dubbel wastafel, toilet en douche. Alsook 2 ruime slaapkamers. een ruime wasplaats. en garageplaats. De zolderkamer kan als slaapkamer ingedeeld worden. Ruime garage.
Maak meteen uw afspraak voor deze prachtige woning!

Details

Referentie: VKZ386
Type: Bungalow
Beschikbaar vanaf: Bij akte

Indeling

Slaapkamers: 3
Keuken: Ja
Badkamers: Ja

Wettelijk verplichte info

Kadastrale benaming:woongebied
Kadastrale Nummers:0623/00R000
EPC Certificaat Nr.:20180531-0002052538-1
EPC Index:434,00KWh/m²/jaar
Energielabel:D
EPC Opmaakdatum:31/08/2021
EPC Geldig tot:31/05/2028
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:

Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer