"Ruim en comfortabel appartement met lift in residentie ASCOT,
Prijs : € 548

Ligging & adres

Zeedijk 11, 8380 Zeebrugge

Interesse?

bel ons

050/54.52.16

LUK & HOREMANS ZEEBRUGGE

Zeedijk

8380 ZEEBRUGGE

Omschrijving

Dit appartement in residentie ASCOT in Zeebrugge is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie aan de Belgische kust. Het appartement beschikt over drie slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 100.00 vierkante meter, waardoor er voldoende ruimte is voor maximaal zes personen.

De residentie ASCOT is voorzien van een lift, wat het gemakkelijk maakt om naar de derde verdieping te gaan waar het appartement zich bevindt. Het appartement zelf is standaard ingericht, maar biedt alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie. Er is een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer met televisie en een badkamer met bad en toilet.

Het hoogtepunt van dit appartement is echter het prachtige uitzicht op de zee. Vanuit de woonkamer en de slaapkamers heeft u een adembenemend uitzicht op de Noordzee. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zonsondergang na een dag op het strand.

Dit appartement is ook beschikbaar voor vakantieverhuur. Of u nu op zoek bent naar een langere vakantie of gewoon een weekendje weg aan zee, dit appartement biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. Bovendien is het slechts een korte wandeling naar het strand en de haven van Zeebrugge, waar u tal van restaurants en bars vindt om te genieten van de Belgische keuken en cultuur.

Kortom, dit appartement in residentie ASCOT is de ideale plek voor een ontspannen vakantie aan de Belgische kust. Met drie slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een prachtig uitzicht op de zee, zult u zich hier zeker thuis voelen. Boek nu en geniet van alles wat Zeebrugge te bieden heeft!

Details

Referentie: SVZ078
Type: Appartement
Algemene staat: ReadyForEntry

Indeling

Slaapkamers: 3
Keuken: Ja
Badkamers: Ja
Lift: Ja
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:

Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer