Prachtig vakantieappartement met 3 slaapkamers
Prijs : € 765

Ligging & adres

Zeedijk 11, 8380 Zeebrugge

Interesse?

bel ons

050/54.52.16

LUK & HOREMANS ZEEBRUGGE

Zeedijk

8380 ZEEBRUGGE

Omschrijving

Vakantie appartement!! Als je op zoek bent naar een comfortabel en stijlvol appartement voor je volgende vakantie, dan is Zeebrugge de perfecte bestemming. Gelegen aan de Belgische kust, biedt deze charmante badplaats tal van mogelijkheden voor ontspanning en vermaak. Het huren van een appartement in Zeebrugge is de ideale manier om te genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft.

Een standaard appartement in Zeebrugge is vaak ruim en modern ingericht. Met een volledig uitgeruste keuken, een comfortabele woonkamer en een 3 slaapkamers, zul je je meteen thuis voelen. het appartement heeft een terras vooraan, waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving.

Zeebrugge is een populaire bestemming voor vakantieverhuur, en het aanbod aan appartementen is dan ook ruim. Of je nu op zoek bent naar een klein en knus appartement voor een romantisch uitje, of een groter appartement voor het hele gezin, er is voor elk wat wils. Veel appartementen zijn ook huisdiervriendelijk, zodat je je trouwe viervoeter niet hoeft achter te laten tijdens je vakantie.

Naast het comfort van je appartement, is er ook genoeg te doen in Zeebrugge. Je kunt heerlijk ontspannen op het strand, een wandeling maken langs de promenade of genieten van een hapje en drankje in een van de vele restaurants en cafés. Voor de avontuurlijke types zijn er tal van watersportmogelijkheden, zoals surfen, zeilen en kajakken.

Een bezoek aan de haven van Zeebrugge is ook zeker de moeite waard. Hier kun je de indrukwekkende schepen bewonderen die de haven aandoen, en een bezoek brengen aan het maritiem museum. Ook kun je een boottocht maken en de haven vanaf het water verkennen.

Kortom, een appartement in Zeebrugge is de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen en plezierige vakantie. Met een ruim aanbod aan comfortabele appartementen en tal van activiteiten in de omgeving, zul je je geen moment vervelen. Dus waar wacht je nog op? Boek snel je vakantieverhuur in Zeebrugge en geniet van een onvergetelijke vakantie aan de Belgische kust.

Details

Referentie: SVZ075
Type: Appartement

Indeling

Slaapkamers: 3
Keuken: Ja
Badkamers: Ja
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:

Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer