Waardebepaling

Wij schatten gratis uw woning, appartement of zaak.
 
Bij de verkoop of verhuur van Uw vastgoed start alles met een correcte prijsbepaling. Wij adviseren U een correcte prijs. Een te hoge vraagprijs belemmert vaak een vlotte verkoop of verhuur. Wij geven een waardebepaling op basis van een vergelijkende marktanalyse.
 
Neem contact met ons op voor een gratis schatting !

Verkopen en verhuren

Uw eigendom in de regio Brugge – Zeebrugge – Oostende verhuren of verkopen? U bent aan het juiste adres. Wij bieden U een volledig dienstenpakket aan.
 
Vastgoed LUK & HOREMANS is uw betrouwbare partner sedert meer dan 50 jaar voor de verkoop en de verhuring van uw eigendom.
 
Bij de verkoop of verhuur van Uw vastgoed start alles met een correcte prijsbepaling.
 
Elk pand zetten we op de beste manier in de markt. Op onze eigen website, in lokale advertenties én op de belangrijkste immo-websites.
 
Uw eigendom wordt tevens te koop of te huur gesteld in de etalages van onze kantoren, en dit op topliggingen !
 
Door ons kantorennetwerk beschikken wij over een ruime database met potentiële kandidaat kopers en huurders. Via ons mailings worden zij op regelmatige basis op de hoogte gebracht van nieuwe panden die voldoet aan hun opgegeven criteria.
 
Wij zorgen voor alle documenten die noodzakelijk zijn bij verkoop en verhuur.
 
U betaald slechts een makelaarsloon bij een succesvolle afhandeling. Geen resultaat betekend geen kosten !
 
Neem contact met ons op voor extra uitleg !
 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:

Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer