Bemeubeld appartement met 2 slaapkamers en garagebox

Omschrijving

Dit ruime appartement in Zeebrugge biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen aan de Belgische kust. Het appartement is gelegen in een gebouw uit 1960 en heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 70 vierkante meter.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, waardoor het ideaal is voor een klein gezin of een stel dat graag wat extra ruimte wil. Beide slaapkamers zijn voldoende ruim en bieden voldoende opbergruimte voor kleding en persoonlijke spullen. er is nog een extra ruime berging aanwezig met wasmachine en droogtrommel.

Een van de voordelen van dit appartement is de garage, die bij de prijs is inbegrepen. Dit biedt de mogelijkheid om veilig en gemakkelijk je auto te parkeren, zonder je zorgen te hoeven maken over parkeerproblemen in de buurt. Dit is vooral handig in de zomermaanden in Zeebrugge.

Het appartement wordt volledig bemeubeld aangeboden, waardoor je direct kunt intrekken zonder je zorgen te hoeven maken over het kopen van nieuwe meubels. De stijlvolle en comfortabele meubels passen perfect bij de sfeer van de kustplaats en zorgen voor een gezellige en huiselijke sfeer.

Hoewel het gebouw een bouwjaar heeft van 1960, is het appartement goed onderhouden en voorzien van moderne voorzieningen. De EPC-waarde van 513.00 en het energielabel F geven aan dat er nog ruimte is voor verbetering op het gebied van energie-efficiëntie. Dit biedt echter ook mogelijkheden om het appartement naar eigen smaak te renoveren en te moderniseren.

Details

Referentie: VKZ440
Type: Appartement
Beschikbaar vanaf: Bij akte

Indeling

Slaapkamers: 2
Keuken: Ja
Badkamers: Ja

Wettelijk verplichte info

Niet geïndexeerd K.I.:€ 644
Kadastrale benaming:31813 Brugge 13 AFD
Kadastrale Nummers:0237 00 D 009
EPC Certificaat Nr.:20307240002949690-RES-1
EPC Index:513,00KWh/m²/jaar
Energielabel:F
EPC Opmaakdatum:24/07/2023
EPC Geldig tot:24/07/2033
Stedenbouwkundige vergunning:Neen
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):A
Overstromingskans gebouw (G-score):A
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:

Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer