"Ruim vakantie-appartement met 3 slaapkamers.
Prijs : € 549

Ligging & adres

Harwichstraat 4, 8380 Zeebrugge

Interesse?

bel ons

050/54.52.16

LUK & HOREMANS ZEEBRUGGE

Zeedijk

8380 ZEEBRUGGE

Omschrijving

Dit prachtige appartement in Zeebrugge biedt alles wat je nodig hebt voor een fantastische vakantie aan de Belgische kust. Het appartement is van standaard kwaliteit en beschikt over drie slaapkamers, waardoor het geschikt is voor maximaal zes personen.

Het appartement is volledig ingericht en voorzien van alle moderne gemakken die je nodig hebt om van je vakantie te genieten. Er is een ruime woonkamer met comfortabele banken en een flatscreen-tv, waar je kunt ontspannen na een dag vol activiteiten. De keuken is volledig uitgerust met alle apparatuur die je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden, en er is een eettafel waar je gezellig samen kunt eten.

De drie slaapkamers zijn allemaal voorzien van comfortabele bedden en voldoende opbergruimte voor je kleding en persoonlijke spullen. Er is ook een badkamer met douche en toilet.

Het appartement is beschikbaar voor vakantieverhuur gedurende het hele jaar, dus je kunt hier op elk moment van het jaar genieten van een geweldige vakantie aan zee. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie aan zee, of juist naar een actieve vakantie vol watersporten en andere activiteiten, dit appartement in Zeebrugge biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

Details

Referentie: SVZ318
Type: Appartement

Indeling

Slaapkamers: 3
Keuken: Ja
Badkamers: Ja
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:

Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer